سلام به همه دوستان عزیز امیدوارم از این وبلاگ خوشتون اومده باشه و بتونید ازش استفاده کنید در ضمن نظرات و پیشنهاد های خودتون رو با ما در ارتباط بگذارید. با تشکر مدیریت سایت



بازدید : مرتبه
تاريخ : پنج شنبه 19 آبان 1390برچسب:,

کارتوگرافی

در تعریف کارتوگرافی به ارائه دو تعریف می پردازیم :
تعریف عام : کارتوگرافی عبارت است از هنر و تکنولوژی ایجاد نقشه ها و بررسیآنها به عنوان مدارک علمی و کار هنری که این تعریف تمام نقشه ها را در بر می گیرد .
تعریف خاص : کارتوگرافی عبارت است از مجموعه عملیاتی که تا مرحله مهیا شدننقشه انجام می شود و شامل گردآوری اطلاعات ، طبقه بندی ، ارزیابی ، تألیف ، طراحی ،ترسیم و چاپ می گردد .
انسان با دید محدودش با محیط نا محدود روبروست لذا بایدمحیطش را کوچک کند و به تصویر بکشد یا به بیان دیگر به تولید نقشه بپردازد و در اینراه کارتوگرافی به کمک ما می آید .
همزمان با پیدایش جوامع انسانی تاکنون ، بشراز ابتدایی ترین راه ها تا پیشرفته ترین حالت آن به انتقال مفاهیم می پردازد .

برای دیدن کامل پروژه به ادامه مطلب رجوع کنید



ادامه مطلب...
ارسال توسط میلاد نظری
بازدید : مرتبه
تاريخ : پنج شنبه 19 آبان 1390برچسب:,

ورق کاری

 

ورقکاری به مجموعه عملیاتی اطلاق می‌شود که بمنظور فرم دادن ورقها انجام می‌گیرد.

این عملیات بسیار متنوع می‌باشند: 

1- بریدن:

 

برای بریدن ورقها از انواع قیچی‌های دستی و یا ماشینی کمک می‌گیرند که عبارتند از:

قیچی گیوتین - قیچی گرد بر  

2- خم کردن:

 

در انواع کارهای ورقکاری به موارد زیادی برخورد می کنیم که برای تأمین فرم مورد نظر، افزایش مقاومت در مقابل خمش، جلوگیری از آسیب به دست، ایجاد اتصال و غیره نیاز به خمکاری وجود دارد. وسایل و ماشین آلاتی که برای این منظور بکار می‌روند متنوع بوده و با هر کدام خم‌های معینی را می‌توان بوجود آورد.

برای دیدن کامل پروژه به ادامه مطلب رجوع کنید



ادامه مطلب...
ارسال توسط میلاد نظری
بازدید : مرتبه
تاريخ : پنج شنبه 19 آبان 1390برچسب:,

 

آجر

آجر در ساختمان از زمانهای بسیار دور جا و مکانی داشته  و توانسته جای خود را در تاریخ پرکندو سرآمد مصالح ساختمانی باشد آجر در زمانی که در بابل اختراع شد و ساختن خشت و پختن آن معمول گشت. روزبروز در پهنه گیتی گسترش پیدا کرد و   می توان گفت بطور شعاعی کره زمین را دربرگرفت. خاک رس در اکثر نقاط زمین یافت می شود و این بهترین وسیله ای بود که اکثر مردم دنیا با آن شناخت پیدا کردند و پس از اینکه آن را به شکل خمیر گل درآوردند، در قالب به آن فرم دادند و در مقابل هوا و آفتاب خشک کردند و در کوره به آتش کشیدند و پختند و پس از اینکه جسم مقاومی شد از آن درخانه سازی و دیگر کارهای ساختمانی مورد بهره برداری قرار دادند. ساده ترین مصالح ساختمانی که از دیرزمان تا به امروز در دسترس فقیرترین و غنی ترین مردم دنیا قرار داشته همانا خشت و آجر می باشد.

تولید آجر رسی

ساخت این فرآورده رسی هنوز هم به مقدار زیاد مطابق روش های سنتی انجام می شود. البته در نتیجه پیشرفت های تکنولوژی درصد سال اخیردستگاه های مدرنی با کارآیی بسیار بالا ساخته شده است که علاوه بر افزایش تولید، محصول از کیفیت بالاتری برخوردار می باشد جریان تهیه آجر پنج مرحله عمده را به شرح زیر طی می کند:

 - تهیه و آماده نمودن ماده اولیه

- تهیه گل

- تهیه خشت

- خشک کردن خشت

- پخش آجر

تهیه آجر در تمام مراحل یادشده بالا به دو طریق صنعتی و سنتی( ماشینی و دستی) انجام می شود.واضح است در صورت دقت در روند تهیه مواد اولیه و تولید، محصول به دست آمده به روش صنعتی یا ماشین از کیفیت و کمیت بالاتری برخوردار خواهد بود.



ادامه مطلب...
ارسال توسط میلاد نظری
بازدید : مرتبه
تاريخ : دو شنبه 11 بهمن 1389برچسب:,

جوشکاری انفجاری فرایندی است که در آن ماده منفجره روی یک یا دو قطعه کار گذاشته شده و نیروی فشاری لازم جهت جوشکاری را تأمین می کند. موج ضربه ای که در اثر انفجار به وجود می آید، کلیه اکسیدها و آلودگی های سطحی را از بین می برد. این روش کاربرد گسترده ای در جوشکاری فلزات غیر همجنس و جوشکاری های زیر آب دارد.

باگذشت حدود 50 سال از کاربرد اتصالات جوشی در صنعت ساختمان در ایران هنوز نقایص زیادی در اجرای ساختمانهای فولادی جدید مشاهده  می شود. در یک بررسی اولیه عوامل زیر را می توان به عنوان  دلایل  اصلی نقایص ذکر کرد که در همین مقاله اشاره خواهم نمود:
1-     عدم طرح دقیق اتصالات جوشی با  توجه به عملکرد مورد نظر آنها
2 -     عدم انطباق اجرای معمول ساختمان با آیین نامه ها و   دستورالعملها
3-     کیفیت پایین جوش به علت  عدم وجود آموزش کلاسیک کافی در این زمینه برای مهندسان و جوشکاران
4-     نبود  نظارت اصولی و دقیق بر اجرای جوشکاری در ساختمانهای شهری در کشور.
 
در این مقاله بعد از مرور خرابیهای سازه های فولادی در زلزله های گذشته ایران و جهان سعی گردیده تا طراحی و اجرای معمول و سنتی سازه های فولادی جوش شده در کشور با  حالت قابل قبول آن مقایسه گردد. برای این منظور از آیین نامه های معمول طراحی سازه های فولادی ایران و آیین نامه های طراحی کشورهای صنعتی زلزله خیز استفاده شده تا مشخص شود که چه مواردی از اجرا یا آیین نامه ها و دستورالعملهای اجرایی همخوانی ندارد. علاوه بر آن مطالعه ای بر روی نقاط ضعیفی که ناشی از اجرای جوش می باشد انجام گرفته و در پایان پیشنهاداتی برای بهبود وضع موجود و کاهش خطرات ناشی از زلزله ها در این نوع  سازه  ها  ارایه گردیده است.


ادامه مطلب...
ارسال توسط میلاد نظری
یکی از سوالاتی که معمولا دانشجویان قبل از ورود به بازار کارمی پرسن نحوه کار با دوربین های توتال استیشن TOTAL STATION هست .
در دانشگاه های ما در دروس نقشه برداری معمولا روش های کلاسیک و پایه مطرح میشه و کمتر فرصت کار با ابزار تقریبا مدرنی مانند توتال برای افراد پیش میاد . حتی بسیار دیده میشه که دانشجویان پس از گذراندن اردوی کارورزی و کار با توتال باز هم در هنگام ورود به بازار کار در روزهای اول در این زمینه با مشکل روبرو هستن و اصطلاحا می لنگن .
در ادامه بصورت کلی نحوه توجیه یک دوربین توتال استیشن رو توضیح داده شده :
ابتدا در مورد مفهوم توجیه کردن دوربین توضیح مختصری رو می دم : توجیه دوربین یعنی شما جهت شمال رو ( معمولا بصورت فرضی) مشخص می کنین و این یعنی امتدادی که آزیموت یا ژیزمانش صفر هست رو به دوربین معرف می کنین ( البته می تونین ژیزمان مثلا 60 درجه در منطقه رو هم معرفی کنین و به دوربین ببندین . فرقی نمی کنه چون وقتی دوربین بدونه 60 کجاست می تونه بفهمه که صفر درجه یعنی شمال هم کجاست. )
حالا  با معرفی شمال ما در حقیقت چه کار کردیم ؟
ما اومدیم محور y  دستگاه مختصاتی که می خواهیم نقاط عوارض مثلا توپوگرافیمون در اون برداشت بشن رو مشخص کردیم و در نتیجه  محور x  که با محور y زاویه نود درجه بصورت ساعتگرد می سازه هم مشخص میشه . یعنی ما یک سیستم مختصات دکارتی رو روی منطقه ای که می خوایم نقشه اش رو تهیه کنیم قرار می دیم یا تعریف می کنیم. حالا هر نقطه در این منطقه دارای یک مختصات x , y  بر اساس این سیستم مختصاتی که ما تعریف کردیم هست .


ادامه مطلب...
ارسال توسط میلاد نظری
صفحه قبل 1 2 3 4 5 صفحه بعد
آرشيو مطالب
ترفند
دانلود نرم افزار
مترجم
اوقات شرعی
آپلود نامحدود عکس
ارتباط با ما
تماس با ما
امکانات جانبی
امکانات جانبی
Omran_Sazeh.Loxblog.ir